Poliția locală l-a amendat pe nesimțitul care își arunca gunoaiele sub Podul Hingherilor - FOTO

 

Poliția locală Cluj-Napoca l-a amendat pe nesimțitul care își arunca gunoaiele menajere sub Podul Hingherilor.

 

Referitor la articolul "Clujean fotografiat când arunca deșeuri menajere sub podul Hingherilor",apărut la data de 17.11.ac., în ziarul "Știri de Cluj"vă informăm următoarele:

 

Au fost intreprinse verificări decătre polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului pentru identificarea persoanei care a fost surprinsă depozitând deșeuri pe domeniul public- terenul situat pe str. Fabricii fn.

 

În cursul zilei de 18.11.ac a fost identificat contravenientul E.G., care locuiește în Cluj Napoca, în cartierul Grigorescu. A fost sancționat contravențional conform HCL 191/2009, cu amenda cuprinsa intre 1500 si 2500 de lei.

 

Din explicațiile date de E.G rezultă că, cităm:"Nu am dorit să depozitez deseurile acolo, ci doar să inlocuiesc sacul rupt, în care se aflau acestea''.

 

Din verificarile efectuate s-a constatat că locul la care se face referire era curat, dar în zonă au fost depistate alte depozitări ilegale de deșeuri, care vor fi îndepărtate cu ajutorul asistaților social. La acțiunea de igienizare va participa și dl E.G.

 

Poliția locală mulțumește pentru colaborare "Știri de Cluj "și Cetățeanului care a filmat momentul”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Cluj.

 

Vezi AICI imaginile.

Comentarii Facebook