Poliția Cluj a recuperat telefonul furat dintr-un troleibuz. Hoțul îl vânduse între timp

 

Poliția Cluj a reușit să recupereze telefonul de 3.000 de lei furat dintr-un troleibuz din Cluj-Napoca. 

 

Telefonul furat a fost identificat un barbat, care pretinde că l-a cumparat de buna-credinta de la o alta persoana, pe care nu o cunoaste. Joi dimineața, studenta a fost sunata de politisti si invitata la sectie pentru a-si primi telefonul. Din pacate pentru ea insa, portofelul cu acte nu a fost inca recuperat, dar oamenii legii spun ca efectueaza in continuare cercetari pentru identificarea hotului si gasirea acelor acesteia. Cumparatorul telefonului nu le-a putut fi de mare ajutor in priderea autorului, deoarece spune ca telefonul i-a fost oferit spre vanzare pe strada, fara sa-l intereseze identitatea acestuia.

 

Ma bucur ca mi-a fost recuperat bunul furat. In mare parte mi-am recuperat prejudiciul, deoarece telefonul valora 3000 de lei. Le multumesc politistilor care s-au ocupat de cazul meu in ultimele zile, si au reusit sa rezolve o parte din el  in timp record”, ne-a declarat studenta pagubita, conform dejeanul.ro.

 

Bunurile i-au fost furate în timp ce călătorea cu un troleibuz în Cluj-Napoca. Hoțul a fost filmat de camerele de supraveghere din troleibuz.

Comentarii Facebook