Poliția a stabilit cine sunt morții din accidentul de pe Centura Clujului. Pagubele sunt uriașe - FOTO

 

Accidentul soldat cu doi morți și incendierea a două TIR -uri și a unui autoturism a lăsat în urmă două familii îndurerate și pagube uriașe. 

 

Miercuri, 23 aprilie, în jurul orei 13.53, pe Centura Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane şi avarierea a trei vehicule.

 

Un bărbat de 64 de ani din Gherla, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor şi semiremorcă, pe Varianta Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Vâlcele spre Apahida, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, întrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule. 

 

Cel de al doilea ansamblu de vehicule, format la rândul său din autotractor şi semiremorcă, era condus regulamentar din direcţia Apahida spre Vâlcele, de un bărbat de 32 de ani din judeţul Maramureş. 

 

În urma impactului, cabinele autotractoarelor s-au desprins şi au fost proiectate în afara părţii carosabile, în şanţul de colectare a apelor pluviale, aferent sensului de mers Apahida-Vâlcele. 

 

În spatele ansamblului de vehicule care se deplasa spre Vâlcele, circula o autoutilitară, care nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu acestea.

 

Autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Dej.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorilor celor două autotrenuri şi avarierea a cinci vehicule, care au fost cuprinse de flăcări, arzând în totalitate.

 

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 203.000 lei.

 

Accident pe centură Apahida - Imagini cu cele două TIR -uri în flăcări - VIDEO ȘOC

Comentarii Facebook