Plateste impozitele cu cardul si poti primi banii inapoi. Vezi ce concurs a lansat Primaria Cluj!

Clujenii care isi platesc taxele si impozitele la Primarie cu cardul pot primi banii inapoi, in cadrul unui concurs derulat pana in 31 martie.

 

Campania "Plateste-ti cu cardul taxele si impozitele la Primarie" se deruleaza in perioada 1 februarie-31 martie 2011. La aceasta campanie vor participa posesorii de carduri, persoane fizice si juridice care isi platesc cu cardul taxele si impozitele la ghiseele Primariei Cluj-Napoca.

 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 11 aprilie. "Prin tragerea la sorti care va avea loc in data de 11 aprilie 2011 se vor acorda 20 premii, fiecare reprezentand suma platita cu cardul pentru taxe si impozite, la ghiseele Municipiului Cluj-Napoca, dar minim 50 lei/premiu pentru persoanele care au platit mai putin de 50 lei si nu mai mult de 250 lei/premiu", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Cluj.

 

Zece dintre premii vor fi acordate pentru platile efectuate prin intermediul POS-urilor instalate la ghiseele Primariei, iar alte zece pentru platile efectuate cu cardul prin e-commerce.

Comentarii Facebook