Piscina Olimpica, administrata de UTCN, si bazinul UBB Cluj, din parcul Hatieganu, inchise pentru ca apa este plina de mizerie


Piscina Olimpica, administrata de UTCN, si bazinul UBB Cluj, din parcul Iuliu Hatieganu, au fost inchise pentru ca apa este plina de mizerie si rugina, a declarat pentru Stiri de Cluj Mircea Radu, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj.

Cele doua piscine au fost inchise temporar dupa ce inspectorii au gasit urme de rugina si mizerie in apa. Amenzile aplicate se ridica la 3.000 de lei, in fiecare caz in parte.

Piscina Olimpica este administrata de Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, iar cea din Parcul Iuliu Hatieganu, de Universitatea "Babes-Bolyai".

"In urma unor controale facute saptamana trecuta inspectorii au dispus inchiderea pe o perioada temporara a doua piscine apartinand UBB si UTCN, unde au fost constatate nereguli la calitatea apei. E vorba de siguranta si sanatatea persoanelor care frecventeaza acele piscine, in scopuri sportive sau recreative. Am fost personal si am descoperit foarte multa mizerie si pete de rugina pe fundul bazinului", a declarat Mircea Radu.

Administratorii piscinelor au motivat ca robotii care curata bazinele noaptea nu au functionat corespunzator.

Comentarii Facebook