Pilotul portughez de F16, găsit MUTILAT în After Eight, a fost trimis acasă

 

Pilotul portughez care a fost găsit mutilat în baia de femei de la After Eight a fost trimis acasă. 

 

Demantos Exeriro Claudio Manuel este pilot de F16 şi avea misiunea de a-i instrui pe piloţii români să piloteze acest tip de avion care va intra în dotarea Aviaţiei Militare Române în 2016, scrie evz.ro.

 

Militarul portughez care a băut o noapte întreagă într-un bar din Cluj Napoca s-a automutilat. Această este concluzia la care au ajuns polițiștii clujeni după două zile de anchetă. Pilotul portughez în vârstă de 36 de ani face parte din Escadrila 201 a Forțelor Aeriene Portugheze, cantonate la Monte Real.

 

Polițiștii au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la After Eight. În jurul orei 4.30, Demantos Exeriro Claudio Manuel  s-a retras în toaleta rezervată femeilor de unde nu a mai ieșit vreme de 75 de minute. ”Pe imagini se vede cum intră dar nu mai iese. La un moment dat, un om de ordine a trimis-o pe femeia de serviciu să intre și să vadă ce face militarul acolo și l-a găsit căzut la pământ. A fost chemată ambulanța și poliția la fața locului”, a spus un polițist.

 

Pilotul Demantos Exeriro Claudio Manuel a fost transportat de urgență la Clinica de Boli Maxilo Faciale cu fractură de piramidă nazală și dublă fractură de incisivi superiori, dar a plecat rapid semnând pentru refuzul de acordare de îngrijiri medicale. 

 

”A venit șeful lui la spital și l-a luat rapid și l-a dus la Câmpia Turzii. Leziunile și le-a provocat singuri prin lovire cu capul de un corp dur din interiorul toaletei. Nu avem date că ar fi fost drogat, ci doar băut prea tare”, a mai spus același oficial al Poliției Cluj.

Comentarii Facebook