Pilotul Laurentiu Chirita, eroul care se afla la mansa avionului prabusit langa Campia Turzii, va fi inmormantat joi, la ora 14.00

 

Pilotul Laurentiu Chirita, eroul care se afla la mansa avionului prabusit langa Campia Turzii, va fi inmormantat joi, la ora 14.00, la citimirul din Campia Turzii.

 

Cei doi aviatori, care au decis sa se sacrifice pe ei si nu s-au catapultat pentru ca exista riscul ca avionul sa cada peste un grup de case, au fost inmormantati in zile separate, pentru ca toti colegii sa poata sa ii conduca pe ultimul drum.

 

Capitan comandorul Sorin Avram a fost ingropat miercuri, la ora 14.00, in Targu Mures. Laurentiu Chirita va fi inmormantat joi, tot de la ora 14.00, in cimitirul din Campia Turzii.

 

Corpul neinsufletit a fost depus in aceasta seara la Baza Aeriana 71 Luna, unde s-au strans colegii si rudele pentru a-l plange pe unul dintre cei mai buni piloti din tara.

 

Comisia de ancheta a finalizat cercetarea la fata locului si oncluzia preliminara ar fi ca avionul s-a prabusit din cauza unei defectiuni tehnice.

 

Comentarii Facebook