Atentie, politia va filmeaza cand traversati neregulamentar! 83 de clujeni prinsi in flagrant intr-o singura zi! VIDEO

83 de pietoni din Cluj-Napoca au fost amendati intr-o singura zi pentru ca au traversat prin locuri nepermise. Polistii le atrag atentia ca traversarea neregulamentara se numara printre primele cauze de accidente in Cluj-Napoca.


"Din analiza de risc rutier rezultă că principalele cauze generatoare de accidente în municipiul Cluj-Napoca sunt traversarea neregulamentară şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor", sustin politistii de le Politia Rutiera Cluj.   


Prin urmare, politistii le atrag atentia pietonilor să traveseze numai prin locurile special amenajate şi numai după o atentă asigurare mai ales că, în conformitate cu legislaţia rutieră actuală, ei suportă consecinţele accidentului produs ca urmare a traversării lor neregulamentare, asta pe lângă leziunile corporale pe care le riscă.


In cadrul actiunii desfasurate vineri, 14 ianuarie 2011, de politistii clujeni, au fost sanctionati si sapte soferi pentru neacordarea priorităţii de trecere pentru pietoni


Zonele in care s-a actionat au fost stabilite în funcţie de analizele întocmite la nivelul IPJ Cluj: Piaţa Ştefan cel Mare intersecţie cu str. I.C. Brătianu, Piaţa Avram Iancu intersecţie cu str. I. Maniu, bld. 21 Decembrie 1989, str. Observatorului (în zona staţiilor mijloacelor de transport în comun) şi str. Bariţiu.


 

Comentarii Facebook