Pieton lovit în Mărăști, pe trecerea de pietoni / UPDATE Victima a refuzat să fie dusă la spital - FOTO

 

Un pieton care traversa strada liniștit, în Mărăști, a fost lovit de un șofer grăbit și iritat. 

 

La ora 13.20 la trecerea de pietoni, la sensul giratoriu de lângă OMV-ul din cartierul Mărăşti, Opelul cu numărul CL 39 MTB a lovit din plin un pieton. Atașez fotografiile făcute la fața locului. Pietonul circula regulamentar. Soferul enervat a pornit cu mega viteza și l-a lovit din plin !!! Soferul autoturismului a plecat de la fața locului fără să vadă dacă victima este sau nu rănită, cu injuraturile de rigoare: Pietonii sunt niște boi...aşa mai departe...”, a relatat un martor pe Facebook.

 

Fiica șoferului a spus că lucrurile au stat complet diferit. Declarația ei este la subsolul acestei știri.

 



------------------------------

UPDATE

 

Fiica șoferului, Claudia-Blanca Martin, a precizat că lucrurile au stat diferit față de cele relatate de martor. ”Tatăl meu a lovit cu oglinda de la mașină un bărbat care a traversat strada în fugă, pe trecerea de pietoni. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut. Tatăl meu l-a întrebat dacă vrea să îl ducă la spital, iar acesta a spus că nu, iar apoi victima a plecat. Tatăl meu a mai stat, iar apoi s-a dus și el. Această doamnă care îl acuză pe Facebook era acolo și l-a făcut în toate felurile: criminal, nesimțit etc. 

 

Victima s-a dus mai târziu la UPU, iar de acolo a fost sunată poliția, iar oamenii legii au mers acasă la tatăl meu. El le-a povestit ce s-a întâmplat și că victima nu a dorit să fie dusă la spital. Acest lucru a fost confirmat și de bărbatul lovit, care a spus că tatăl meu nu a vorbit urât cu el și nu l-a înjurat”, ne-a relatat fiica șoferului. 

Comentarii Facebook