Piata Unirii se va transforma într-o sufragerie uriașă la Colours of Cluj. Vezi ce surprize vor mai fi



Centrul Clujului se va transforma complet pentru cea de-a doua edișie a festivalului Colours of Cluj.


Între 8 și 10 august, Piața Unirii se va transforma din kilometrul zero al orașului într-o sufragerie urbană, unde clujenii vor putea să se simtă cu adevărat ca acasă, într-o scenă în aer liber, pe care pasionații de dans vor afla ce culoare au ritmurile de tango, vals, quickstep sau cele tradiționale românești, dar și într-un joc surpriză creat special pentru festival, marca The Dungeon, celebra temniță din care iubitorii de adrenalină vor trebui să evadeze. Cea de a II-a ediție a festivalului Colours of Cluj va da o nouă înfățișare orașului, aducând zeci de evenimente dedicate copiilor, adulților și familiilor, anunță organizatorii evenimentului.

Piața Unirii va fitransformată într-o „sufragerie” în aer liber, unde vor fi amplasate și piese de mobilier ușor, devenind  cel mai mare spațiu de relaxare al orașului.

Tot în Piața Unirii va fi amenajată o scenă deschisă pentru dans. Vineri, 8 august, clujenii vor dansa pe ritmuri de tango; sâmbătă, 9 august, îşi vor demonstra abilităţile pe ritmurile dansurilor de societate, iar duminică, 10 august, pe cele de muzică populară românească.

Comentarii Facebook