Piata Oser se muta sambata, 19 iunie, pe strada Bobalna


Piata Oser se muta sambata 19 iunie pe strada Bobalna, de langa Centrul de Ecarisaj, din cartierul Marasti. Piata se muta de langa podul Colectivistilor, din Someseni, pe un teren de 2 hectare, care are toate utilitatile.

Primaria Cluj-Napoca a mutat piata de vechituri pentru ca terenul pe care a fost amplasata din 2006, langa podul Colectivistilor, din cartierul Someseni, este impropriu.

"Suprafata este mult mai mica decat cea necesara in comparatie cu numarul mare de persoane care frecventeaza piata. Nu exista utilitati pentru asigurarea functionarii si este situata la o distanta apreciabila de statiile de mijloacele de transport in comun", se arata intr-un referat intocmit de directorul Directiei Tehnice din Primaria Cluj-Napoca, Virgil Porutiu.

Piata OSER va fi administrata de Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj (RADP), iar zona a fost acoperita cu pietris pentru a evita noroiul care se formeaza cand ploua.

Taxa de intrare va fi de 3 lei pentru vanzatori si 1 leu pentru cumparatori, iar piata de vechituri va functiona tot sambata, in perioada de vara intre orele 7.00 si 18.00, iar iarna intre orele 8.00 si 16.00.

Reprezentantii primariei CLuj-Napoca anunta ca doritorii pot ajunge la noua locatie a OSER -ului cu autobuzele 36 si 48.

Comentarii Facebook