Petiție împotriva polițistului din Florești, care s-a răfuit la cererea soției cu proprietarul unui caine

 

O petiție prin care se cere demiterea polițistului Nicolae Rus, cel care a intervenit în Florești la cererea soției și a dus la secție proprietarul unui câine, a fost trimisă organismelor europene și naționale. 

 

Noi, semnatarii acestei petitii, oripilati de abuzul de forta si putere impotriva unui cetatean cinstit din Floresti, abuz comis de  asa -zisul politist Nicolae Rusu, va cerem imediata destituire din functie a acetui individ, interzicerea de a se mai angajat in orice agentie pentru pastrarea ordinii ( orice fel de Politie ) si trimiterea lui in judecata pentru : intimidare, abuz de putere si forta, atingerea si tinerea unei persoane in mod ILEGAL, hartuire verbala si fizica.  

 

Avand in vedere ca actele ilegale comise de Nicolao Rusu s-au desfasurat in spatiul public, dansul trebuie sa-si asume responsibilitatea si sa accepte consecintele faptelor sale. 

 

Acest individ, Nicolae Rusu a facut de rusine Politia Romana, si acum numele lui este cunoscut in intreaga lume. Suntem total dezamagiti de faptul ca Politia din Cluj ia partea infractrorilor si doreste sa pedepseasca persoane care nu au comis NICI o crima. Nu este o crima sa scoti cainii la plimbare pe un teren viran si sa ii lasi sa alerge liberi. Cel putin aceasta NU ESTE o crima in nici o tara civilizata din lumea cu adevarat DEMOCRATICA”, se arată în petiția, care poate fi citită AICI.

 

Polițistul este acuzat de abuz, dar reprezentanții IPJ Cluj susțin că a acționat conform prevederilor legale, fiind în timpul programului.

 

Petiția a fost semnată de 920 de persoane.

 

Răspuns HALUCINANT al Poliției Cluj în cazul de la Florești, unde proprietarul unui câine a fost dus la secție de un polițist, fost rugbist

Comentarii Facebook