Peste 8 candidati pe un loc la scoala de politie "Septimiu Muresan" din Cluj-Napoca


Peste 8 candidati se lupta pentru un loc la scoala de agenti de politie "Septimiu Muresan" din Cluj-Napoca. Cu doua saptamani inainte de expirarea termenului de inscriere au fost depuse 2.500 de dosare.

Termenul limita pentru inscriere este 30 iunie, iar recrutarea a fost organizata la nivelul Inspectoratelor de Politie Judetene din intreaga tara, unde candidatii vor trebui sa treaca si de testarea psihologica.

"Anul acesta, scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj-Napoca scoate la concurs 300 de locuri pentru examenul de admitere, 5 dintre acestea pentru etnia roma. Varsta maxima a candidatilor a fost fixata la 27 de ani iar limitele de inaltime sunt de 1,65 m la baieti, respectiv 1,60 m la fete", anunta reprezentantii scolii de agenti de politie "Septimiu Muresan".

In 21 - 22 august, candidatii sunt asteptati la sediul scolii din Cluj, unde vor primi legitimatia de examen, vor achita taxa de participare la examen si vor fi programati pentru vizita medicala si probele sportive. Ultimele vor incepe in 23 august si se vor termina in 2 septembrie.

Dupa probele sportive, candidatii ramasi vor sustine si probele scrise, care constau intr-un test grila de verificare a cunostintelor de limba romana si o limba straina la alegere, dintre engleza, franceza si germana.

Comentarii Facebook