Peste 200 de polițiști acționează în perioada meciului România - Spania, de la Cluj



Peste 200 de polițiști vor asigura ordinea și fluidizarea traficului în perioada desfășurării amicalului România - Spania, care va avea loc duminică, pe Cluj Arena.


Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor desfăşura activităţi specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre reprezentativele României şi Spaniei, eveniment care se va desfăşura duminică, 27 martie a.c., la Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Astfel, circa 200 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, precum şi de la alte structuri, vor acţiona în zona de desfăşurare a manifestării publice, pentru prevenirea şi combaterea în timp real a activităţilor ilicite.

În misiuni vor fi angrenați și câini polițiști. Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, vor fi sprijinite de echipe chinotehnice din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Poliţiştii rutieri vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion.

De asemenea, Poliţia Rutieră recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locurile special amenajate.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii Facebook