Peste 130 de acțiuni ale pompierilor clujeni, într-un singur weekend FOTO



Echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au desfășurat un număr de 138 misiuni la sfârșitul de săptămână ce a trecut, respectiv perioada 24 - 26 noiembrie

Astfel, pompierii au intervenit în 20 de situații în domeniul situațiilor de urgență, din care cinci pentru singerea incendiilor, trei misiuni pentru asistenţă persoane, un exercițiu și 11 alte intervenţii.

De asemenea, pompierii au intervenit și în 118 cazuri privind urgenţe medicale după cum urmează: 114 ajutor medical de urgență, trei intervenții pentru descarcerare urmare a accidentelor rutiere și un caz de asistență persoane.

Totodată, au fost continuate acțiunile de control inopinat privind prevenirea și stingerea incendiilor la cluburi și discoteci de pe raza județului Cluj. Astfel, cadre ale Inspecției de Prevenire au executat de la începutul lunii, în perioadele de la sfășitul săptămânilor, un numă de 45 de activități de control la unități de acest tip și au aplicat 18 amenzi, în cuantum de 65.300 lei.

Comentarii Facebook