Peste 1.700 de clujeni au fost selectati pentru angajare la Bursa locurilor de munca

Potrivit Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, institutia care a organizat bursa, 1.761 de persoane au fost selectate in vederea angajarii.

 

La Bursa locurilor de munca, desfasurata vineri la Casa de Cultura a Studentilor, au participa 3.000 de persoane in cautarea unui loc de munca.

 

Reprezentantii AJOFM Cluj sustin ca la bursa au fost oferite 863 de locuri de munca. "La aceasta actiune au fost invitati sa participe 214 angajatori dintre care au participat 54 angajatori care au oferit 863 locuri de munca pe urmatoarele domenii si meserii : asigurari – agent asigurari, broker asigurari, director regional, servicii – barman, ospatar, agent de paza, sofer, gestionar, lucrator comercial, productie- inginer constructor de masini grele, director marketing, director tehnic, farmacist, inghiner chimist, agent vanzari, zidar, lucrator comercial, barman, gestionar, inginer productie, controlor poarta, manipulant, casier, IT –programator, inginer de sistem designer etc", se arata intr-un comunicat al Agentiei.

 

Vezi si

3.000 de clujeni au trecut pe la Bursa locurilor de munca - VEZI FOTO

Comentarii Facebook