Perle la BAC: "Dor nam, ca nu stiu cei aia, dar cand ma doare ceva multi prieteni e prezenti"


Sesiunea de toamna a Bacalaureatului nu s-a diferentiat de cea din vara in ceea ce priveste perlele din lucrarile candidatilor.

"Dor nam, ca nu stiu cei aia, dar cand ma doare ceva multi prieteni e prezenti la mine, sa majute cu ce pot fiecare. astia da prieteni fara chestii de dor", a scris un elev.

Alt elev a avut o suparare pe Nichita Stanescu si a exprimat-o in lucrare: "Nu stiu ce a gandit Nichita Stanescu, in vremea lui de demult, dar azi nimeni n-are chef de dor si de prezenta, omul vrea sa traiasca dupa capul lui, in bine sau in rau".

La ultimul subiect, de la proba de Limba romana, candidatii s-au incurat la nuvela "Moara cu noroc": "Carciumarul Ghita crestea niste porci si Samadaul inalt, rau si cu ochii verzui, alti porci. Cand s-au intalnit, s-au incaierat porcii si barbatii eroi s-au lovit si el pana au cazut lati langa hanul cu noroc", potrivit realitatea.net.

O alta perla "epica" este a unul elev care a dat definitia genului epic: "Trasaturile genului epic sunt: blonda, 90-60-90, ochi albastri. Frumos gen epic".

Candidatii de la sesiunea de toamna a Bacalauratului vor afla ce note au luat duminica, 4 septembrie.

 

Vezi si...

Perle la BAC 2011: "Trasaturi ale genului epic: blonda, 60-90-60, ochi albastri?

Comentarii Facebook