Percheziții la un hoț de mașini la Cluj. Încerca să vândă un BMW furat din Germania VIDEO



Polițiștii clujeni l-au prins în flagrant pe un bărbat suspectat că ar fi încercat să vândă o mașină pe care a sustras-o din Germania.

La data de 9 decembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, un bărbat, care ar fi intenţionat să vândă un autoturism sustras din Germania, a fost depistat, în flagrant delict, într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Tânărul, de 26 de ani, din Judeţul Hunedoara, ar fi solicitat 3.500 de euro în schimbul vehiculului”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au percheziţionat domiciliul acestuia. S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, accesorii auto, un televizor, alcool, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului depistat în benzinarie  a fost ridicat și pus sub sechestru asigurator.

Prejudiciul generat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la aproximativ 30.000 de euro.

Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook