Percheziții la Cluj! E vizată o grupare de spărgători de locuinţe, cabane, şi societăţi comerciale

 

Mascații au descins vineri dimineața la 10 locuințe din Cluj-Napoca, la persoane bănuite de furturi din locuinţe, cabane, şi societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat este de circa 30.000 de euro.

 

La ora 8.00, peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează 10 percheziţii, la persoane fizice şi juridice, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

Acţiunea vizează persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei suspectaţi ar fi sutras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro din mai multe locuinţe, cabane şi sedii sociale din judeţul Cluj.

 

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (D.O.S.).

 

Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj.

 

----------------------------------

 

UPDATE

 

În urma percheziţiilor efectuate astăzi, până în acest moment, poliţiştii clujeni au găsit şi ridicat un ATV, bijuterii, ceasuri, laptop-uri, televizoare LCD, sisteme home cinema, unelte electrice şi electrocasnice, telefoane, obiecte vestimentare, bani, produse pirotehnice şi contracte de amanetare, susceptibile a fi sustrase, în perioada ianuarie – februarie a.c.

 

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

 

 

Vezi video AICI: Ceasuri, bijuterii, laptop-uri și un ATV, descoperite de polițiști la Cluj în urma perchezițiilor la spărgătorii de locuințe VIDEO

Comentarii Facebook