Percheziții în Cluj și alte 8 județe, într-un dosar de contrafacere de mărci. Inculpații sunt acuzați și de tăinuire și amenințare


Polițiștii efectuează, miercuri, o serie de percheziții domiciliare și la sediile mai multor societăți comerciale, într-un dosar de înșelăciune și contrafacere de mărci.

La această oră, Poliţia Română desfășoară percheziții la sediile unor societăți comerciale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulație a unor mărfuri și produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire și amenințare”, informeaz IGPR.

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., peste 60 de polițiști de la investigarea criminalității economice și acțiuni speciale din 9 județe desfășoară 23 de percheziții pe raza județelor Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Alba, Călărași, Cluj, Bihor și Mureș.

Din cercetări a reieșit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăți comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul țării, a circa 400 de tone de îngrășământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

Comentarii Facebook