PEDITEL Cluj s-a ÎNCHIS. Locul i-a fost luat de un Call Center pediatric. Care este numărul de telefon

 

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca va gestiona un Call Center la care părinții vor putea să obțină sfaturi medicale. 

 

Începând cu data de 1 mai 2015, serviciul telefonic dedicat sfaturilor medicale pediatrice de urgenţă îşi continuă activitatea, într-o formulă nouă, în cadrul aceleiaşi instituţii spitaliceşti, prin intermediul unui Call-Center care va putea fi apelat la numărul de telefon 0364-917.

 

Astfel, începând cu luna mai a.c., ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea comunităţii de părinţi care au copii cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, Spitalul de Urgenţă pentru Copii pune la dispoziţia solicitanţilor un serviciu telefonic al cărui scop îl reprezintă furnizarea de sfat medical sau, după caz, îndrumarea, până la consultul efectiv cu medicul de familie sau medicul pediatru. De asemenea, în situaţia în care starea copilului este gravă, medicii pediatri care vor opera acest serviciu telefonic vor putea redirecţiona apelul direct către serviciul de ambulanţă (112) pentru asigurarea ajutorului medical de urgenţă sau către medicii de gardă ai spitalului, după caz.

 

Vechiul serviciu de urgenţe şi sfat medical prin telefon – PEDITEL şi-a încetat activitatea în cadrul Spitalului de Copii în data de 30.04.2015, ca urmare a expirării de drept a contractului încheiat în acest sens între Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca şi Fundaţia Părinţi din România în data de 15.01.2014.

 

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca crede că experința acumulată în cadrul vechiului Peditel ”va fi folosită la cel mai înalt nivel de către noua echipă a Call-Center-ului pediatric”. 

 

 

Numărul la care puteți apela Call Centerul Pediatric este 0364-917

Comentarii Facebook