Paznicii de la autostrada Transilvania fura motorina din ultilaje si camioane si o vand


Doi barbati au fost depistati azi noapte de politistii din Campia Turzii in timp ce circulau cu un autoturism in care transportau 160 de litri de motorina furata de pe santierul Autostrazii Transilvania.

Autoturismul marca 1300 in care se aflau H. D. Iacob, de 23 de ani, si A. C. Liviu, de 37 ani, a fost oprit in trafic in jurul orei 2.45, pe strada 1 Decembrie 1918, din Campia Turzii.

La un scurt control de rutina "in interiorul autoturismului, in portbagaj si pe bancheta spate se aflau 4 bidoane care contineau motorina, respectiv 160 litri, despre provenienta careia au declarat ca au achizitionat-o de la B. Ioan, de 51 ani, din Campia Turzii, angajat al unei firmei de paza, aflat in timpul serviciului la un punct de lucru al autostrazii Transilvania pe tronsonul Campia Turzii " Turda", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Motorina a fost furata din ultilajele care erau parcate in interiorul santierului. Politistii sustin ca prejudiciul este de 700 de lei si a fost recuperat in totalitate.

Cei doi sunt cercetati sub acuzatia de furt calificat si risca pana la 7 ani de inchisoare.

Comentarii Facebook