Patru soferi beti, prinsi dintr-un foc la Sic. Barbatii veneau de la o nunta si mergeau in coloana


Politistii din Gherla s-au confruntat azi noapte cu un caz mai rar. Au prins patru soferi, unul mai beat ca celalalt, care circulau in coloana prin comuna Sic, in drum spre casa. Toate masinile erau intesate cu petrecareti.

Cei patru soferi s-au intalnit nas in nas cu politia in jurul orei 0.50 si, in urma testarii, s-a stabilit ca toti aveau o alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Stefan C. de 30 ani, din Sic avea o alcoolemie de 0,55 mg/litru alcool pur in aerul expirat, Martin S., de 30 ani, 0,45 mg/litru alcool pur in aerul expirat, Istvan S., de 42 ani, din Cluj-Napoca, 0,44 mg/litru alcool pur in aerul expirat, Csaba Zsolt I., de 27 ani, din loc. Sic, 0,53 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Ei le-au spus politistilor ca veneau de la o nunta si ca mergeau in coloana, cu viteza redusa, pentru a se ajuta unul pe celalalt in cazul in care apareau probleme.

Cei patru petrecareti au fost dusi la spitalul din Gherla unde le-au fost prelevate si probe de sange pentru a stabili cu exactitate alcoolemia. Ei s-au ales si cu un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul in stare de ebrietate.

In noaptea de sambata spre duminica au fost facute razii rutiere in tot judetul si au fost suspendate 27 de permise de conducere si au fost ridicate 18 certificate de inmatriculare, pentru defectiuni tehnice grave ale autoturismelor.

Comentarii Facebook