Patru masini, distruse pe strada Rasaritului de vijelia de sambata! - Galerie FOTO

 

Mai multe masini au fost distruse de vijelia de sambata, 12 februarie, pe strada Rasaritului numarul 103, in cartierul Marasti, din Cluj-Napoca.


Acoperisul de pe blocul R1 a fost luat de vant si s-a prabusit peste parcarea in care se gaseau patru autoturisme.

"A fost un vant puternic si acoperisul care este vechi a fost luat de vant. Eu stiu ca acoperisul e facut din banii asociatiei si oamenii isi vor repara masinile. Nu stiu sa fi depus vreo plangere la primarie sau la altundeva", a declarat pentru Stiri de Cluj Adrian Tolan, locatar in blocul respectiv.

Clujeanul a mai afirmat ca vantul a luat jumatate din acoperisul de pe una dintre scari si patru masini au fost serios avariate.

"A fost vijelie puternica sambata, iar acoperisul din scanduri nu a rezistat. Mai mult a fost facut pentru izolatie. Avea circa 60 de centimetri inaltime. Patru masini am vazut distruse, dar din fericire nimeni nu era in ele sau langa", a mai spus Adrian Tolan.

Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj Napoca, Oana Buzatu, a declarat ca politistii comunitari vor cerceta cazul. "Nu putem sa ii despagubim, dar acoperisul reprezinta un pericol public si vom vedea in ce stare este partea care nu a cazut", a afirmat Oana Buzatu.

 

Sambata, 12 februarie, in toata tara a fost instituita alerta de vant si vijelii, care pe alocuri au ajuns si la 120 de km/h. Vezi AICI avertizarea.

Comentarii Facebook