Patronul Hotel Opal, Horatiu Tonea, care a omorat un student de 23 de ani pe trecerea de pietoni din Piata Avram Iancu, ramane in arest


Horatiu Tonea, care in seara zilei de joi, 6 mai, a omorat un tanar de 23 de ani pe trecerea de pietoni din Piata Avram Iancu, ramane in arest. Patronul hotelului Opal, Tonea, este acuzat de ucidere din culpa, conducere sub influenta bauturilor aloolice si fuga de la locul accidentului.

Horatiu Tonea a fost gasit de politisti acasa la scurt timp dupa producerea accidentului si a fost retinut in cursul zilei de vineri, 7 mai, pentru 29 de zile. Patronul de la Hotel Opal este acuzat ca l-a lovit in plin pe studentul Serban Lazar, fiul sociologului Marius Lazar, pe trecerea de pietoni in seara zilei de joi, 6 mai, la ora 23.55.

Atat victima, cat si soferul au trecut pe rosu pe trecerea de pietoni, dupa cum arata si camera de supraveghere amplasata in acea zona.

Judecatorii de la Tribunalul Cluj nu au fost induplecati de pledoaria avocatului apararii, Eugen Iordachescu, si au dispus cercetarea lui Horatiu Tonea in stare de arest.

 

Horatiu Tonea detine impreuna cu fratele sau Hotel Opal din Gheorgheni, iar tatal lor este patronul restaurantului La Piazzetta, deschis de curand pe Bulevardul Eroilor.

Comentarii Facebook