Patronul Hotel Opal din Cluj-Napoca a fost retinut de procurori pe 29 de zile, pentru ca a omorat un tanar pe trecerea de pietoni si a fugit


Patronul hotelului Opal din Cluj-Napoca, Horatiu Ovidiu Tonea, care joi, in jurul orei 23.55, l-a lovit mortal cu masina in Piata Avram Iancu, pe trecerea de petoni, pe fiul sociologului Marius Lazar, a fost retinut pe 29 de zile de judecatori.

Potrivit politistilor, Radu Lazar, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in traversarea strazii in mod regulamentar, cand a fost luat in plin de masina condusa de Horatiu Ovidiu Tonea. Soferul a si fugit de la locul accidentului si a fost depistat mai tarziu, la domiciliul sau, avand o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat.
 
Horatiu Ovidiu Tonea, in varsta de 25 de ani, a fost prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare  pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Potrivit Ziua de Cluj, Horatiu Tonea detine impreuna cu fratele sau hotelul Opal din Gheorgheni, iar tatal lor este patronul restaurantului La Piazzetta, deschis de curand pe Bulevardul Eroilor. 

Comentarii Facebook