Patronul Grand Hotel Napoca a murit. Începe lupta pentru AVEREA lui Ioan Ghiran

 

Ioan Ghiran, patronul Grand Hotel Napoca, a murit în cursul zilei de marți, 13 septembrie, după o lungă suferință.

 

Ghiran avea de mai mulți ani probleme cu inima. În 2015 el a fost internat de urgență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a stat o perioadă în comă. Ioan Ghiran a suferit un infarct, marți dimineața.

 

Patronul Grand Hotel Napoca și-a transferat averea pe numele copiilor. El a fost dat în judecată de de o fostă angajată, cu care a avut o relație timp de 14 ani și cu care are un copil. Ghiran este acuzat de Gina Jeler că nu vrea să îi dea pensie alimentară copilului.

 

Gina Jeler l-a dat în judecată pe omul de afaceri, dar nu a mai putut recupera nimic pentru că și-a trecut averea pe copii. Avocatul omului de afaceri i-a transmis femeii în instanță că clientul ei este sărac, are o simplă pensie de 1800 de lei și nu își permite să achite mai mult. ”Fiicele lui, soția își fac vacanțele numai la New York și în China. Copilul meu, care are și el dreptul la aceleași condiții, merită numai 400 de lei?”. Mi-a spus că nu mai are nicio avere și că nu poate să mă ajute cu mai mult. El m-a purtat cu zăhărelul și mi-a spus să renunț la prima plângere știind că mută totul pe numele fetelor. El a rămas la hotel administrator, dar în acte nu câștigă nicun ban”, a mai spus Gina Jeler.

 

Gina Jeler are documente care să certifice paternitatea copilului și susținea că va cere în instanță partea de avere ce îi revine copilului ei. 

 

Citiți AICI mărturiile femeii. Tot aici sunt postate și documentele medicale.

Comentarii Facebook