Patronul firmei Cridov, Cristi Mureșan, reținut timp de 24 de ore. Este dus la mandat

 

UPDATE

 

Patronul societății de construcții Cridov SA, Cristian Mureșan, a fost arestat la domiciliu. Tribunalul Cluj a mai dispus ca Emanuel Rostaș și Adrian Mateaș să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

De asemenea, Alin Luca și Titu Rostaș au primit control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

 

------------------

Polițiștii clujeni specializați în ”criminalitate economică” au făcut mai multe percheziții în cursul zilei de luni, 22 februarie. 

 

De la firma Cridov, câștigătoarea unor licitații de asfaltare din județul Cluj, polițiștii au ridicat calculatoare și documente. Patronul societății, Cristi Mureșan, a fost reținut pentru 24 de ore, alături de alte 6 persoane. Ei au fost prezentați, de la ora 12.30, în fața judecătorului cu propunere de arestare pe 30 de zile. 

 

Polițiștii au efectuat, luni, 40 de percheziţii, în Bucureşti şi în 6 judeţe, în cazul unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 6.500.000 de lei prin evaziune fiscală, spălare de bani, transmitere fictivă a părţilor sociale deţinute într-o societate. 

 

La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au efectuat 40 de percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Maramureş, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare şi Alba.

 

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală în formă agravată, spălare de bani, transmitere fictivă a părţilor sociale deţinute într-o societate, în scopul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani”, informează IPJ Cluj.

 

SC Cridov lucrează pe drumul turistic Răchițele - Ic Ponor și la asfaltarea drumurilor din comuna Florești.

Comentarii Facebook