Miercuri 24 Aprilie

Patronul FANY se LĂUDA că și în 2008 a dat spagă la Consiliul Județean Cluj pentru a obține contractul de transport - EXCLUSIV

 

Patronul FANY s-a lăudat, la începutul anuluio 2014, unor cunoscuți că și în 2008 a dat spagă la Consiliul Județean Cluj pentru a obține contractul de transport județean.

 

Procurorii DNA Cluj l-au interceptat pe Ștefan Cadar și îl vor chestiona în privința celor spune la telefon în 2 decembrie 2013 și în 29 ianuarie 2014. 

 

Din interceptările din dosar transpare o chestiune care a stat agățată multă vreme de numele, renumele și faina SC Fany și anume că și la licitația anterioară din anul 2008 atribuirea s-a făcut urmare a unor fapte de corupție și a existat acest renume, el a fost generat de un dosar anterior în care reprezentanții societății au fost audiați. Nu s-a dovedit atunci niciun fel de corupție, însă procurorul dorește să puncteze faptul că din interceptările din dosar rezultă și o să facă trimitere la două dintre ele din 29.01.2014 ora 18.45 și respectiv în 02.12.2013 ora 20.41, care sunt redate la dosar, din care rezultă că Ștefan Cadar, în discuțiile pe care le poartă, recunoaște că în anul 2008 a apelat la o modalitate similară cu un reprezentant al Consiliului Județean Cluj și așa și-a reușit atribuirea pe primul loc. 

 

Prin aceasta (procurorul) nu dorește să spună decât că există această suspiciune în continuare, de această dată a fost documentată ca și fraudă pe licitația care a avut loc la finele anului trecut și că parchetul dorește să vadă dacă inculpatul Cadar va da și alte detalii cu privire la cele pe care le-a mărturisit interlocutorilor săi în discuțiile la care a făcut referire”, se arată în încheierea penală a ședinței de judecată în care s-a decis arestarea pe 30 de zile a patronului Fany, Ștefan Cadar. 

 

Omul de afaceri a declarat în fața instanței că aceste acuzații sunt total eronate, ”deoarece atât în 2008, cât și în 2013, licitațiile s-au făcut electronic, nimeni nu a putut influența realizarea unui program de transport care este succesiv celui anterior”. 

 

Cadar a mai spus că Daniela Dobrilă, șefa de la ARR, nu putea influența licitația, și că bunurile pe care i le-a dat erau cadouri.

 

Patronul Fany a mai explicat că ”are o relație de prietenie cu inculpata Dobrilă de 5 -6 ani de zile și pe copilul acesteia îi considera ca și copilul lui”.

 

Spaga de la FANY a ajuns la Consiliul Județean Cluj! Cine a luat BANII și de ce? - EXCLUSIV

Comentarii Facebook