Patronii Janis nu dau doi bani pe amenzile Primăriei Cluj-Napoca. Ce MĂSURĂ se ia acum

 

Patronii Janis nu pun preț pe amenzile și sancțiunile primite de la Poliția Locală. Clubul Janis, din Piața Unirii 19, nu deține avize de funcționare, dar acest lucru nu reprezintă o piedică.

 

Va rugam insistent sa luati masuri in legatura cu Janis. Este infernal urla muzica de la ora 22 pana dmineata in fiecare zi”, a semnalat o clujeancă. 

 

S.C. Biblioteca House S.R.L. a fost sanctionata contraventional in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 republicata, pentru desfasurarea activitatii de cafe-bar in imobilul din Piata Unirii nr. 19, fara sa detina acord de functionare si aprobare de orar emis de Primaria municipiului Cluj-Napoca.

 

Deoarece societatea nu respecta decizia de suspendare a activitatii dispusa prin procesele-verbale de constatare a contraventiei incheiate s-a demarat procedura legala pentru emiterea unei ordonante presedintiale in vederea suspendarii activitatii de cafe-bar desfasurata in imobilul din Piata Unirii nr. 19”, susțin cei de la Directia Generala Politia Locala, într-un răspuns publicat pe domnuleprimar.ro.

 

Clubul a mai fost amendat și închis temporar pentru că nu avea aviz de la ISU Cluj. De asemenea, atunci Poliția Cluj a aplicat o sancțiune de 20.000 de lei. 

 

Masurile suspendarii temporare a activitatii, pentru lipsa spatiilor de nefumatori si a avizului de functionare de la Primarie (doar pt aceste considerente s-a luat masura suspendarii temporare a activitatii), sunt supuse cailor de atac, care suspenda executarea. Toate avizele erau in lucru oricum si vor fi obtinute, in masura in care depinde de noi. Legislatia prevede obtinerea pe parcurs a acestor avize, un local putand sa-si desfasoare activitatea si fara ele, o vreme”, ne-au transmis reprezentanții Janis Club.

 

Aceștia se mai plâng că problemele cu avizul de funcționare de la Primărie sunt cauzate de un vecin ”imposibil de mulțumit”, comparând situația cu cea de la grădina de vară Boema.

 

Cu avizul de la Primarie e ca si in cazul Boema, bine-cunoscut publicului (probleme cu un vecin imposibil de multumit, pe scurt), iar cu spatiile de nefumatori...ne vom conforma si, mai mult, vom fi primii care vom interzice complet fumatul, atunci cand Legea va obliga pe toata lumea sa faca acest lucru”, mai spun cei din conducerea clubului.

Comentarii Facebook