Patinoarul si mall-urile, atractiile celei de-a doua zi de Craciun

Mii de clujeni au iesit astazi din case. incurajati de vremea frumoasa. Multi au preferat miscarea si s-au oprit la patinoar, altii insa s-au dus la shopping.

 

Clujenii au venit in numar mare la patinoar. Ei spun ca este o distractie ieftina, pe care si-o pot permite fara nici o problema. Cu mic, cu mare, toti patinatorii si-au incercat maestria. O ora si jumatate pe gheata din Piata Unirii costa 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Oamenii recunosc ca au exagerat cu mancarea in ultimele zile si spun ca putina miscare nu strica.

 

Altii insa au iesit "sa ia o gura de aer" in mall. Unii spun ca au iesit sa isi refaca proviziile facute inainte de Craciun, iar altii ca au venit sa cumpere fructe si bauturi racoritoare, necesare dupa mesele copioase din primele doua zile ale Craciunului.

 

Reprezentantii magazinelor au fost surprinsi de numarul mare de clienti in prima zi de functionare de dupa Craciun. Ei se asteapta la cresterea numarului de clienti, mai ales ca peste doar cateva zile este Revelionul.

Comentarii Facebook