Pățanie incredibilă la Iulius Mall Cluj. CITIȚI ca să nu fiți FRAIERIȚI de acest personaj

 

Un bărbat din Ocna Mureș a relatat o întâmplare de la Iulius Mall Cluj, unde a fost înșelat de un adevărat escroc profesionist. Unii cred că victima a fost de-a dreptul hipnotizată. 

 

VA ROG SA CITITI OCNENI, SI CLUJENI !!!, si sa ma ajutati ca acest escroc sa plateasca!!, Si sa nu fiti voi viitoarele victime !!

 

Interesant ce viata putem trai daca suntem corecti, onesti, daca avem incredere in oameni, dragi prieteni, sa nu o luati ca suntem naivi !!

 

Si am sa ma refer la situatia pe care am trait-o in urma, pe 2 decembrie, la IULIUS MALL- Cluj. Am sa va descriu in citeva cuvinte:

 

Stau jos pe unul dintre fotoliile rotunde aflate intre magazine sa ma odihnesc, asteptam sotia sa vina, cu treburi din centrul Clujului.Intre timp intru in vorba cu un tip, asezat lânga mine pe fotoliu, si din vorba in vorba ,...de buna credinta ii spun ca sunt din Ocna Mures, si atunci tot din vorba in vorba ma roaga insistent sa ii duc un pachet mamei sale, acuma de sarbatorii. Ok, i-am spus, adu pachetul!!! Pai nu se poate, ca nu il am aici, ca trebuie sa mergem in cartierul Manastur, sa il luam de acasa. Va implor, va platesc, carburantul pe benzina, numai sa veniti!! Pâna la urma am acceptat, pentru ca foarte multe lucruri se potriveau din discutiile noastre diainte, cunostea ff bine orasul, spune ca era din el, si a plecat din cauza ca acest oras nu ii oferea .. Nimic smile emoticon. Cunostea multa lume din oras,pe fotbalistul Maier Vidi, unde a spus ca a si chefuit, pe pictorul de biserici Coman si pe baiatul sau, pe doctorita Sanislav, unde a spus ca a fost, pe agentul de circulatie Viorel Timar, care a spus ca i-a ridicat carnetul pentru bautura la volan!! Ok, deci, fff multa lume din oras.

 

Si acuma sa continui: ca ocnean care vrea sa faca bine, l-am luat in masina, l-am dus pina in cartierul Manastur, unde a zis ca, sa opresc 5 min sa ia perdelele la sotie. Ok, am oprit, apoi, dupa 5 minute a revenit, si mi-a spus ca nu-i ajung banii, si ma roaga sa ii imprumut 130 lei, pâna ajunge acasa. I-am spus ca nu pot atâta ca îi pot oferi 65 de lei ches, atâta am. I-a luat si a plecat, rugindu-l sa nu intirzie!!!

 

Va inchipuiti ce a urmat. Am fost inselat, de acesti bani!! Si ce urmeaza, in afara sms-urilor cu acest escroc!!

 

Fac plângere la POLITIA Orasului Ocna Mures, unde, am putut doar sa identific persoana respectiva, spunând ca le depasesc atributiile, ca sa fac plângere la politia Clujului, etc, etc.

 

Am ramas dezamagit de un asemenea raspuns si ca, agentul de politie cu care am discutat, a spus ca nu poate sa-mi dea poza persoanei respective. I-am spus, ca doresc sa o pun pe Facebook, pentru prietenii mei clujeni sa nu mai pateasca si ei acest lucru!!

 

DEGEABA!! Doamne ce reguli stupide, doamne ce colaborare aiurea intre institutiile statului care au obligatia sa te apere de escroci !! Marti am solicitat o audienta la Comandantul Politiei din Ocna Mures!! Sunt curios ce atitudine va avea !! Atâta va pot spune dragi clujeni si ocneni ca se numeste BICHIS CRISTIAN MIHAIL!!, in jur la 38-40 de ani. Si sper sa nu va excrocheze cu alte povesti inventate de el !!

 

Tot dau eu de el pâna la urma, nu scapa de mine:), nu pentru suma excrocata, ci asa ca m-a provocat. Sunt curios ce sprijin voi avea din partea institutiilor statului care, pe banii nostrii, conform constitutiei, trebuie sa ne apere !!!”, a relatat Dorel Bursa, victima acestei întâmplari ireale.

 

Prietenii lui de pe Facebook i-au spus că poate escrocul era hipnotizator profesionist.

Comentarii Facebook