Pastorala mitropolitului Andrei: Politicienii care se dușmănesc să se împace. Oamenii din fotbal din pușcărie să se spovedească

 

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, le-a transmis în Pastorală un mesaj politicienilor care sunt în ”dușmănie” și le cere să se împace. 

 

Şi ei sunt creştini, şi ei ar trebui să poată zice, aşa cum zice cântarea de la Paşte,Unii pe alţii să ne îmbrăţişăm şi să zicem fraţilor şi celor care ne urăsc pe noi”. Ar fi un mesaj pentru toată lumea”, a spus IPS Andrei.

 

Mesajul îi vizează și pe politicienii și oamenii din fotbal care au fost închiși pentru fapte de corupție. 

 

S-ar putea ca cei care sunt în puşcărie, de fapt, să petreacă în lumină ziua de Paşte, dacă îl au pe Hristos în suflet. Dacă au făcut fapte reprobabile şi pentru acele fapte sunt acolo, sigur că sunt fapte ale întunericului. Dumnezeu ne-a lăsat taina spovedaniei, orice lucru rău ar fi făcut cineva şi are un moment în care se căieşte şi o apucă pe calea cea bună este reabilitat de Dumnezeu. Probabil că în sufletele lor este tristeţe, pentru că nu sunt acasă în ziua de Paşte, dar, dacă au credinţă şi şi-au găsit echilibrul, pot să simtă bucuria Învierii şi în închisoare", a mai spus IPS Andrei.

Comentarii Facebook