Pasagerii TAROM de la clasa economic, invitati in saloanele de bussines contra sumei de 15 euro!

 

Reprezentantii companiei aeriene TAROM anunta pasagerii de la clasa economic ca de azi, 19 aprilie, pot befeficia de serviciile oferite in saloanele de business din cadrul aeroportului Cluj-Napoca, contra sumei de 15 euro.

Aceasta strategie este valabila si pentru Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, unde pasagerilor care detin bilete in clasa economic pot utiliza saloanele business contra sumei de 23 de euro.

"Cei care doresc sa se bucure de o cafea sau de un ceai cald, de un moment de liniste pentru citirea presei sau verificarea emailului personal, sunt invitati in saloanele de business. In salon, pasagerii vor beneficia de  acces la telefon, fax, copiator, PC, imprimanta si Internet wi-fi, publicatii nationale si internationale, anunturi audio si monitoare cu situatia zborurilor. De asemenea, in asteptarea zborului, pasagerii vor avea la dispozitie o gama variata de produse de catering precum: cafea, lapte, ceai, sucuri de fructe, apa, diverse bauturi alcoolice, alune, biscuiti, sandvisuri, piscoturi etc", se arata in comunicatul de presa remis de companie.

Pasagerii eligibili pentru acces in saloanele de business sunt pasagerii clasei business, pasagerii posesori de carduri SkyTeam Elite Plus si, incepand din 19 aprilie 2012, pasagerii clasei economic care calatoresc pe zborurile internationale operate cu aeronave proprii TAROM.

Pentru accesul pasagerilor din clasa economic se va percepe o taxa de 23 euro pentru salonul din Aeroportul "Henri Coanda" si respectiv 15 euro pentru salonul din cadrul Aeroportului International Cluj – Napoca.

Serciviul pentru clasa bussines poate fi achizitionat de la una dintre agentiile proprii TAROM, odata cu rezervarea biletelor de avion. Invitatia pentru salon se poate achizitiona de la ghiseele de check-in TAROM din aeroport.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook