Parking -ul din Manastur, de pe strada Primaverii, dat joi in folosinta


Parkingul din Manastur, de pe strada Primaverii, va fi dat joi in folosinta, a ajuntat astazi primarul Sorin Apostu. Inaugurarea oficiala va fi facuta ulterior, pentru ca lucrarile nu au fost terminate in totalitate.

Parking - ul Manastur trebuia finalizat pana in 1 august, dar nu au fost terminate locurile de joaca pentru copii si amenajarea spatiului verde.

Mare parte dintre parcari au fost repartizate persoanelor care locuiesc in zona si care aveau abonamente eliberate de primarie. Din cele 461 de locuri, 365 au fost repartizate celor cu abonamente vechi, iar locurile ramase libera vor fi repartizate in functie de cereri in luna septembrie.

 

"Pana la finalul lunii septembrie asteptam cererile altor clujeni din zona pentur a primi loc in parking, iar, dupa aceasta data, daca mai exista locuri disponibile, acestea vor fi alocate pentru cea de-a doua cerere a celor care au deja un loc" a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Un loc in parking - ul din Marastur costa 110 lei pentru persoanele fizice si 840 de lei pentru persoanele juridice. Tarifele au fost stabilite de Consiliul Local prin Regulamentul de exploatare a parking -ruilor din cartiere.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca parter va functiona si sediul politiei comunitare.

Parkingul de pe strada Primaverii are 6 niveluri, 490 de locuri de parcare si investitia facuta de primarie s-a ridicat la 17 milioane de lei.

Comentarii Facebook