Parcul de pe malul lacului Gheorgheni, plin de lume! VEDERE AERIANĂ cu întreaga zonă - FOTO

 

Parcul de pe malul lacului Gheorgheni a fost luat cu asalt de clujeni. Unii au asistat la spectacolul de operetă de la ora 15.00, iar alții au preferat să stea întinși pe iarbă.

 

Acesta este primul parc clujean unde oamenii pot sta întinși pe iarbă, fiind și spațiu. Și în parcul central se poate, dar acolo sunt și copaci mulți. Aici e gazon englezesc ca în parcurile din Londra”, a spus Mihai, încântat că și-a putut scoate iubita pe malul lacului. 

 

 

Am ieșit cu soțul și cu cel mic. Este puțin cam multă lume, dar azi e și mirajul locului. Cred că va fi puzderie de oameni și zilele următoare. Era nevoie de acest loc. Țin minte mașinile care erau la tot pasul, aici. S-a schimbat. Parca sunt într-un parc de afară”, a adăugat Mikaela, una dintre mămicile aflate în parc. 

 

 

La concertul susținut de Opera Națională Cluj au asistat zeci de clujeni, cărora puțin le-a păsat că, la inaugurare, Emil Boc și Horea Uioreanu s-au certat în privința proprietății parcului și că cei de la Consiliul Județean Cluj a pus la ”bătaie” 85% din teren, iar Primăria Cluj-Napoca 15 %.

 

Sperăm ca acum să se continue cu extinderea acestui parc. Aici mai sunt lacuri unde poate fi amenajat spațiu verde și să nu rămână ca până acum, totul abandonat”, a mai spus o clujeancă.

 

Lacul și noul parc au fost fotografiate de la înălțime, iar imaginile sunt spectaculoase. 

 

 

 

Comentarii Facebook