Parcatul masinilor pe trotuar este "sport national" la Cluj si pentru prefectul Florin Stamatian - Galerie FOTO

Un cititor ne-a trimis pe adresa redactiei office@stiridecluj.ro, niste fotografii cu o masina a Ministerului de Interne  cu numarul de inmatriculare MAI 22 608 parcata pe trotuar in dreptul Hotelului Victoria pe b-dul 21 decembrie.

 

Autoturismul de teren VW Touareg este masina de serviciu a prefectului judetului Cluj Florin Stamatian.

 

Fotografiile au fost facute in 16 aprilie de catre d-l Bodo Zoltan, care a si sunat apoi la primarie pentru a-i anunta sa vina sa ridice masinile care erau parcate pe trotuar si ingreunau accesul pietonilor. "Am fotografiat masinile in jurul orei 11,00. Atunci au venit cei doi care pareau prieteni, unul cu Peugeout 107, iar celalalt cu un Volkswagen Touareg de la MAI, le-au parcat pe trotuar si au intrat in Hotelul Victoria. Mi s-a parut ca ne iau in ras pe noi, toti ceilalti, cum parcheaza ei pe trotuar si nimeni nu le face nimic. Nici noi nu avem locuri de parcare, dar daca parcam pe trotuar, imediat ne ridica masinile. Asa ca am sunat la primarie sa vina sa le ridice", ne-a scris Bodo Zoltan.

 

Acesta ne-a povestit ca a crezut ca in felul acesta legea se va aplica pentru toata lumea. Nu a fost foarte surprins, insa, cand a vazut ca nu e asa, desi se pregatise sa faca poze. 

 

"Am crezut ca va fi spectacol ,deja imi incalzeam locul liber de pe cardul de memorie pt evenimentul ...dar care eveniment ca  agentul de la primarie a venit, a vazut despre ce este vorba si a dat un telefon si a plecat. La scurt timp au iesit cei doi smecheri din hotel si au plecat cu masinile. Agentul de la primarie nu a mai fost de vazut si bineinteles nici masina de ridicat", spune Bodo Zoltan.

 

Precizam ca prefectul Florin Stamatian nu se afla in masina  in momentul in care soferul a parcat masina  pe trotuar in zona Hotelului Victoria.

 

Sesizati de Stiri de Cluj. ro, reprezentantii primariei au spus ca vor verifica aceasta situatie. "Fiind vorba de o masina a MAI vom verifica sa vedem din ce motive se afla acolo. Poate era in misiune si atunci se justifica sa fie acolo", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

 

Multumim pentru fotografii si asteptam si alte sesizari pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook