Panică la Turda! Pompierii au dat-o în bară cu o intervenție - VIDEO

 

Pompierii clujeni au dat-o în bară lamentabil cu un exercițiu la Colegiul National ”Mihai Viteazu” din Turda. 

 

Pompierii au reușit să panicheze șoferii și persoanele care se aflau pe drum. Când au ajuns la liceu, porțile erau ”ferecate” cu lanțuri așa că au pierdut vremea până când au tăiat lacătul. 

 

Patru autospeciale ale IGSU din Turda ajung la Colegiul National ”Mihai Viteazu” Turda cu semnale luminoase si acustice. Se taie lantul de la intrarea secundara a liceului si se intra in curte.

 

Am iesit de la liceu pe la ora 11, cand aud sirene, asa ca scot telefonul si incep sa inregistrez. Ma gandesc ca cine stie ce prind pe camera. Pana la urma vad ca patru autospeciale opresc chiar la liceul meu. Am crezut ca a luat foc biblioteca cea veche care e uitata vai de capul ei in capatul curtii liceului. Dupa ce pompierii au taiat lantul, dau fuga inapoi in liceu si intru pe hol sa vad ce s-a intamplat.

 

Pana la urma a fost doar un exercitiu.

 

Observati ca in dreapta mea cum am stat sa filmez cand se taie lantul de la poarta este o balta mare. Am taiat partea in care un sofer trece prin balta si ma face fleasca”, a scris cel care a realizat filmarea și a postat totul pe trafictube.ro

Comentarii Facebook