”Ospitalitate” ardelenească la Turda! Un austriac a fost bătut și tâlhărit într-un magazin, pentru că a sărit în apararea vânzătorului



Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, după ce au agresat și au jefuit un cetățean austriac într-un magazin din Turda.

La data de 20 mai a.c., în urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat şi au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi, cu vârste între 25 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea de infracţiuni cu violenţă”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 18 mai, în jurul orei 23:00, un cetăţean austriac a sesizat poliţia, reclamând că a fost agresat de trei bărbaţi pe care nu îi cunoştea, în timp ce se afla într-un magazin de pe raza municipiului Turda. Victima ar fi intervenit să aplaneze conflictul verbal iscat între vânzător şi cei trei, care, ameninţând cu acte de violenţă, refuzau să plătească produsele achiziţionate.

Din primele verificări reiese că doi dintre cei în cauză i-ar fi aplicat cetăţeanului austriac, de 53 de ani, mai multe lovituri, i-ar un altul i-ar fi sustras banii pe care îi avea în buzunar.

Atacatorii au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în diverse forme de participaţie penală, şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook