Si-a omorat cu sange rece concubina si a abandonat-o in propria locuinta timp de doua zile

Un barbat, in varsta de 48 de ani, din Cluj-Napoca este cercetat de procurori sub acuzatia de omor, dupa ce si-a sufocat concubina in casa acesteia si a abandonat-o timp de cateva zile.

Potrivit procurorilor care au anchetat acest caz, intre Dorel R. si concubina acestuia Maria C., in varsta de 51 de ani, a izbucnit un scandal monstru in cursul zilei de joi, 4 februarie, in locuinta victimei. Surse judiciare au afirmat ca cei doi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice si ca intreg scandalul a fost provocat de Dorel C., care isi banuia concubina ca il inseala cu alti barbati. Intre cei doi a izbucnit o altercatie si femeia a fost batuta crunt si abandonata in propria casa.

Dorel C. s-a intors la locul faptei in cursul zilei de sambata, in jurul orei 10.30, si abia dupa doua ore s-a dus si la politie pentru a anunta decesul. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au declansat o ancheta si au stabili ca Dorel C. este principalul suspect in acest omor. Necropsia efectuata a aratat ca victima a decedat pe fondul asfixiei mecanice si ca avea pe corp multiple leziuni.

 

Suspectul a fost retinut initial pe 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de omor, iar duminica judecatorii de la Tribunalul Cluj l-au arestat pe 29 de zile.

Comentarii Facebook