Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti, la Cluj Napoca in perioada 28-29 aprilie


Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti se desfasoara la Cluj Napoca in perioada 28-29 aprilie. In total, 50 de studenti la nivel de licenta si master s-au inscris in competitie.

Deschiderea oficiala a Olimpiadei a avut loc joi 28 aprilie, la ora 9.30, in Aula Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, iar festivitatea de premiere va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 9.00, in aceeasi locatie.

Studenti care participa provin din 10 centre universitare din Romania. "Ne bucuram mult ca putem sprijini un astfel de eveniment. Evalueserve recunoaste importanta calitatii in educatie, in special a acelor discipline care pregatesc talente cu specializare in domeniile de cercetare si analiza. in acest context,  primei persoane clasate la sectiunea statistica ii vom lansa o invitatie de a se alatura echipei noastre de statistica, in calitate de angajat permanent, finantand in acelasi timp premiul special din cadrul olimpiadei", a declarat Pushkar Chatterji, country head-ul Evalueserve Romania, unul dintre sponsorii competitiei.

Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti este organizata o data la doi ani, pe diferite sectiuni din sfera disciplinelor economice. Informatii suplimentare poti fi gasite pe site -ul UBB.ro.

Comentarii Facebook