Ogăraru vrea să câștige Cupa României cu ”U” Cluj. N-au mai câștigat trofeul de 49 de ani



Universitatea Cluj va disputa la sfârșitul acestei luni partida din șaisprezecimile de finală a Cupei României, împotriva echipei FC Bihor Oradea, iar antrenorul clujenilor, George Ogăraru, consideră că acest merci este doar începutul unei ”aventuri” în cadrul acestei competiții.

"Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului şi nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e şi un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neşu a acceptat să facă parte din staff-ul nostru, jucăm în oraşul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câştigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină", a spus George Ogăraru, antrenorul "studenţilor", pentru site-ul echipei.

Preşedintele Vlad Munteanu a vorbit şi el despre importanţa partidei de săptămâna viitoare.

"Cupa României e o competiţie de tradiţie, are un farmec special. Vom face tot posibilul să ne calificăm, să mergem cât mai departe în competiţie. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla într-o astfel de competiţie. Va fi un program încărcat, însă eu am mare încredere în staff şi în jucători", a spus Vlad Munteanu.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României dintre ”U” Cluj și FC Bihor se va juca pe 24 sau 25 septembrie, în funcţie de programul stabilit de Federaţia Română de Fotbal, în deplasare.

Comentarii Facebook