Miercuri 24 Aprilie

Oameni fără suflet! Un clujean și-a găsit câinele în chinuri, împușcat de multiple ori în gât VIDEO


Un bărbat și-a găsit, ieri dimineață, câinele de rasa Cane-Corso aproape mort, la marginea Dejului, acesta având multiple răni în zona gâtului, provocate, cel mai probabil, prin împușcare.

Proprietarii cainelui in varsta de 10 ani l-au adoptat in urma cu aproximativ doi ani, iar de atunci il tineau la sediul unei firme de pe strada Valcele din Dej. In aceasta dimineata cand au mers sa-i duca mancare, au avut un soc. Athos agoniza intr-o balta de sange, iar la gat avea rani extrem de adanci. Fara sa stea prea mult pe ganduri l-au urcat in masina si l-au transportat de urgenta la un cabinet veterinar din Dej, potrivit dejeanul.ro.

Medicii au reușit să îl stabilizeze, constatând că cel mai probabil rănile au fost cauzate prin împușcare de la o distanță foarte mică.

Pentru ca patrupedul să poată fi supus unor investigații amănunțite, veterinarii dejeni au decis să îl transporte la camera de gardă a USAMV Cluj-Napoca.

Polițiștii au pornit deja cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime față de animale, însă dacă se dovedește că patrupedul a fost împușcat, acuzațiile se po t extinde pana la nerespectarea regimului armelor si munitilor.

 

ATENȚIE! Imaginile vă pot afecta emoțional!

Comentarii Facebook