Oameni FĂRĂ SUFLET la Dej! Și-au rupt în bătaie câinele apoi l-au lăsat să moară pe marginea străzii VIDEO



Un câine de 16 ani a fost bătut crut, apoi a fost pus într-un sac și aruncat chiar de stăpâni din mașină pe strada Nicolae Iorga, din Dej, deși acesta încă trăia.

Pe jumatate paralizat, plin de sange si cu multe oase rupte, inclusiv mandibula, batranul catel a reusit sa iasa din sac si sa se tarasca pana pe marginea strazii. Acolo, scheunatul de durere al cainelui a fost auzit de cativa locuitori ai zonei, care au sunat la Asociatia Anima Pro Terra. Unul dintre cei care se afla in acel moment pe strada a reuist sa retina numarul de inmatriculare al autoturismului din care a fost aruncat cainele, scrie dejeanul.ro.

Patrupedul ranit a fost transportat la cabinetul medical de catre voluntarii asociatiei, dar din pacate, ranile extrem de grave suferite de caine in urma bataii primite, au facut ca acesta sa nu mai poata fi salvat, medicii fiind nevoiti sa il eutanasieze.

Animalul era microcipat, iar proprietarul au putut fi depistați rapid. Luat la întrebări de cei de la Anima Pro Terra, stâpânii câinelui au spus că doar a vrut să îl lase să moare pe marginea străzii, fără să aibă nicio explicație pentru rănile pe care patrupedul le avea.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, însă proprietarii nu au fost sancționați, oamenii legii susținând că nu i-au gpst acasă, cu toate că voluntarii Anima Pro Terra i-au văzut stând de vorbă cu stăpânii animalului abuzat.

Poliția Națională s-a autosesizat și a deschis un dosar penal în rem, urmând să se facă cercetări.


Comentarii Facebook