O tanara si-a fracturat piciorul in timp ce urca in turnul bisericii "Sfantul Mihail" - VEZI cat de subrede sunt scarile - VIDEO si FOTO

 

O tanara de 21 de ani si-a fracturat piciorul in timp ce urca scarile de la turnul Bisericii "Sfantul Mihail". Accesul in turn a fost gratuit in 2 Mai, de Ziua Tineretului.

 

Inidentul s-a produs in jurul orei 15.00, in timp ce un grup de tineri urca scarile pentru a ajunge in turnul bisericii. "Una dintre trepte a cedat in acel moment si respectiva tanara si-a fracturat piciorul. Nu stiu daca a si cazut pe scari, dar am vazut cand au adus-o jos si a fost dusa la un taximetru. Mi-au spus colegii ei ca o duc pana la spital sa vada in ce stare e", a declarat Istvan Szocs, reprezentantul bisericii "Sfantul Mihail".

 

Dupa acest incident, toti cei care au urcat in turnul bisericii au fost avertizati de pericolul existent. "Trebuie sa aveti grija la scari pentru ca au fost unele care au cedat", le-a spus Istvan celor care au dorit sa mai urce in turn.

 

Turnul bisericii "Sfantul Mihail" a fost deschis publicului de Ziua Tineretului. Accesul a fost gratuit si intre orele 9.00 - 18.00 au fost circa 300 de persoane care s-au incumetat sa urce in turn.

 

Vezi si...

Vezi cum arata Clujul de la inaltime, din turnul bisericii "Sfantul Mihail" - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook