O tanara din Cluj a fost obligata sa dea Bacul la biologie, desi spune ca a ales chimia

O clujeanca de 19 ani sustine ca a fost obligata sa dea proba la alegere a examenului din biologie, desi ea optase pentru chimie.

 

Denisa Sarmas, de 19 ani, a dat in acest zile examenul de bacalaureat la Colegiul Anghel Saligny din Cluj. Ea povesteste ca atunci cand si-a completat fisa de inscriere a trecut la proba la alegere disciplina chimie. Denisa spune ca in aceasta dimineata, cand s-a prezentat la examen, a constatat ca a fost directionata spre o clasa unde se sustinea proba de biologie.

 

Tanara a cerut explicatii presedintelui Comisiei de bacalaureat din scoala. "Eu n-am stiut nimic pana astazi. Eram linistita ca dau la chimie. Presedintele mi-a zis ca nu se poate schimba nimic si ca asa scrie acolo, pe fisa", povesteste absolventa. Ea spune ca nu a stiut nimic la examen, pentru ca se pregatise din chimie.

 

Dupa examen, Denisa Sarmas a mers la Inspectoratul Scolar, dar nici aici problema ei nu si-a gasit rezolvare.

 

Inspectorul general scolar, Anca Hodorogea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a avut o discutie cu tanara si ca i-a aratat fisa pe care singura a bifat biologia. "Probabil, o fi uitat ce a ales", a spus Hodorogea.

 

Tanara va mai putea sustine examenul de bacalaureat anul viitor.

Comentarii Facebook