O studenta la trei facultati din cadrul UBB Cluj si-a injunghiat iubitul de peste 70 de ori

Ioana Roman si-a ucis azi-noapte iubitul, Dorel Abrudan, cu un cutit de 20 de centimetri. Barbatul avea 36 de ani si a fost inspector in cadrul Administratiei Financiare din Baia Mare. Era divortat si avea un copil de 8 ani.

 

Barbatul a fost casatorit cu omul politic si de afaceri Sanda Roman. "Era un tip violent si pe fiica mea o batea. Si nu doar pe ea. Dadea in judecata pe oricine motiv pentru care a avut probleme si la locul de munca, la Volksbank", a declarat Maria Roman, fosta soacra a lui Dorel Abrudan.

 

Crima s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in Baia Mare. Ioana Roman a coborat in fata blocului imbracata in lenjerie intima si plina de sange.

 

Tot ea este cea care a chemat politia. Sositi la fata locului anchetatorii au fost ingroziti de ceea ce au gasit. Dorel Ionel Abrudan era intins pe spate, intr-o balta de sange. Pe corpul lui erau peste 70 de urme de lovituri de cutit. "Era plin de sange. Nu am vazut prea des asa ceva. In general, loviturile repetate au conotatie patologica sau pote fi influentate de alti factori: alcool sau suferinta psihica", a declarat comisar sef Viorel Pasca, de la IPJ Maramures.

 

Ioana Roman are 22 de ani si este studenta la trei facultati din cadrul UBB Cluj: drept, psihologie si filosofie. Tanara a fost audiata miercuri timp de mai multe ore si a fost pusa sub acuzatie pentru omor. Ulterior a fost internata la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru a se stabili daca are sau nu discernamant. 

 

 

Comentarii Facebook