O șoferiță clujeancă s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la volan deși nu avea permis. A cauzat și un accident



O tânără de 20 de ani a fost prinsă de polițiștii clujeni, după ce s-a urcat la volan, deși nu avea permis, și a cauzta un accident rutier.

La data de 21 mai a.c., ora 19:05, Poliţia municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Grădinilor cu strada Florilor, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că o tânără de 20 de ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe strada Grădinilor, la intersecţia cu strada Florilor nu ar fi acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar.

Accidentul s-a soldat cu avarierea ambelor autoturisme.

Poliţiştii au constatat că tânăra de 20 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, s-a stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către un bărbat de 37 de ani, din Luna.

Atât femeia, cât şi bărbatul care i-a încredinţat autovehiculul pentru a-l conduce, deşi nu avea permis, sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile rutiere săvârşite.

Comentarii Facebook