O șoferiță clujeancă a ”parcat” direct pe terasa unui vecin. I-a distrus gardul și conducta de gaz VIDEO



Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc duminică dimineața, pe strada Mihai Viteazu, din Dej. Incidentul a fost cauzat de o șoferiță începătoare, din localitate.

O conducta de gaze a fost rupta, iar un gard din beton si terasa unei case distruse, dupa ce aceasta nu a mai stapanit masina si a parasit soseaua, potrivit dejeanul.ro.

Femeia a virat stanga de pe strada Nichita Stanescu pentru a se incadra in strada Mihai Viteazu, dar din cauza demarajului prea puternic pe care si l-a luat in momentul virajului, fiind vorba de o strada in rampa, nu a mai apucat sa indrepte volanul, astfel a ajuns pe terasa unei case din coltul strazii, dupa ce a trecut printr-un gard din beton si a rupt o teava de gaz.

Locuitorii din zonă au oprit rapid alimentarea conductei, pentru a evita o eventuală catastrofă, iar, din fericire, atât șoferița, cât și soțul acesteia, care se afla în mașină, au scăpat nevătămați.

Totuși, din păcate pentru ei, asigurarea auto le expirase de ceva vreme, astfel că vor fi nevoiți să suporte toate daunele din buzunarele proprii, dar sa și plătească o amendă pentru că autoturismul nu avea polița de asigurare încheiată.

Autoturismul a fost scos, cu greu, de către localnicii din zonă.

Comentarii Facebook