O profesoară din Cluj a primit cadou un vibrator de la un elev. De ce au UMILIT-O

 

Cazul unei profesoare care a primit cadou jucării sexuale din partea unui elev este anchetat de poliție. 

 

Elevul de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii, Cluj, a comandat pentru o profesoară de limba română mai multe obiecte sexuale, între care și un vibrator. La comandă au asistat și alți patryu elevi.

 

Purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj, Amalia Gurzău, a declarat că elevul care a făcut cadourile s-a ales cu nota scăzută la purtare.

 

Comisia de verificare constituită la nivelul Liceului Teoretic <Pavel Dan> Câmpia Turzii a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de limba şi literatura română, care a reclamat că a fost hărţuită, şi a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, în raportul comisiei se arată că a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a spus Gurzău, conform Mediafax.

 

Potrivit acesteia, un alt elev de clasa a 12-a, care a asista în momentul comenzilor făcute de Internet, a primit tot mustrare scrisă şi nota 8 la purtare, iar alţi trei colegi, care au divulgat informaţii pe Internet, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală pentru folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs.

 

Poliția face o anchetă paralelă, după ce profesoara s-a plâns că este hărțuită sexual.

 

Ancheta de la școala din Câmpia Turzii arată că profesoara a primit ”nişte colete comandate prin internet, într-unul era o carte de gramatică, dar a primit şi altele cu obiecte de la sex shop. Vinovaţi de trimiterea coletelor ar fi doi elevi ai liceului. Aşteptăm finalizarea anchetelor, de la liceu şi de la Poliţie”, a spus șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

Comentarii Facebook